2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Sok ilyen hír lesz 2018 után – Börtönbe megy a csaló fideszes

Letöltendő börtönbüntetést kapott Kolics Gábor, Heresznye fideszes polgármestere, mert egy meghamisított végrendelettel szerezte volna meg egy helyi férfi vagyonát. A fideszes 18 millió forintra tett volna rá a kezét, de a jelek szerint nem adott volna jutalékot a maffiapárt fejének, hiszen két évig fog börtönben ülni.Ezzel egy újabb illusztris bűnözővel bővült a Fidesz-tábor, aki egy elhunyttól lopott volna.

A Demokratikus Koalíció üdvözli, hogy újabb fideszes került börtönbe, mert így az egész ország bepillantást nyerhetett a 2018 utáni időkbe. A kormányváltás után nem csak azok fognak börtönbe kerülni, akik nem adtak jutalékot a Fidesznek a lopott pénzből, hanem mindenki, aki pénzt lopott az emberektől. A DK a Sokak Magyarországa programjának megfelelően azért állítaná fel az Európai Ügyészséget, hogy minden korrupt politikus börtönbe kerüljön, függetlenül attól, hogy a kormány vagy az ellenzék része. Ez elengedhetetlen része annak, hogy Magyarország újra egy demokratikus és európai jogállam legyen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …