2021. 12. 2. csütörtök

Melinda, Vivien
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Rengeteg óvónő hiányzik Magyarországon, már Budapesten is katasztrofális a helyzet

DK: Rengeteg óvónő hiányzik Magyarországon, már Budapesten is katasztrofális a helyzet

Az óvónőhiány olyan méreteket ölt országos szinten, hogy az intézmények kénytelenek törvénytelenségek sorát elkövetni, hogy meg tudják oldani a többé-kevésbé zökkenőmentes működést. A dolgozókat helyettesítésekre kényszerítik, de ezért még külön pénzt sem kapnak.
A Demokratikus Koalíció szerint hiába harsogja az állami propaganda súlyos milliárdokból, hogy a családok éve van és a legfőbb érték a gyermek. Az Orbán-kormány kötelezővé tette hároméves kortól az óvodalátogatást, de a feltételeket nem teremtették meg. Magukra hagyták az óvodákat, az óvónőket, a szülőket és a gyerekeket a problémával. Mi, európai magyarok nem plakátokról fogjuk majd hirdetni, hogy mekkora érték a család, hanem teszünk azért, hogy Magyarországon minden pedagógus, szülő és gyermek boldogan és biztonságban élhessen – mert erre van értelme elkölteni a milliárdokat. A többi csak üres szólam és propaganda.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum