2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

DK: Orbán már Magyarországot állítaná meg a kormány költségvetése szerint

Világbajnok áfa, rekordmagas munkát terhelő adók, egykulcsos szja, alacsony bérek – minden marad a régiben a Fidesz jövő évi költségvetési tervezete szerint. Hiábavaló volt minden kormányzati kudarc az elmúlt években, Orbán Viktor láthatóan semmit sem tanult belőlük, pedig jobb lenne, ha nem a saját plakátjairól tájékozódna az ország helyzetéről.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor már nem csak Brüsszelt, hanem Magyarországot is meg akarja állítani a kormány jövőre tervezett költségvetése szerint. A DK szerint a benyújtott költségvetési tervezet egy centivel sem viszi közelebb az országot ahhoz, hogy aki dolgozik, az megéljen a fizetéséből, aki végigdolgozta az életét, az megéljen a nyugdíjából, aki beteg az gyógyulhasson, aki akar az tanulhasson. A DK szerint, ha ezt a költségvetést fogadják el, akkor a jövő évet akár a “menekülés évének” is elnevezhetné a miniszterelnök, mert vagy a még itthon maradt magyarok fognak nyugatra menekülni az országból, vagy Orbán Viktor fog a költségvetésével együtt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …