2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!

DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!

A Népszava beszámolója szerint a kormány törölte a Nagyvásártelep rekonstrukcióját is tartalmazó Diákváros fejlesztési programot. Ehelyett a nagy vihart kavart kínai Fudan egyetem campusát építenék meg itt.

A Demokratikus Koalíció szerint nyílt hadüzenetet küldött a kormány, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni, ezért azt képviseljük, hogy a főváros vonja vissza az atlétikai VB megrendezésének engedélyezését. A kormány semmibe veszi a magyar fiatalok és a Főváros érdekeit, sőt, egyenesen háborút indít Budapest ellen. Mi, európai magyarok pedig nem fogunk meghajolni Orbánék akarata és gyanús üzleti érdekei előtt, ha pedig ők harcolni akarnak, mi nem adjuk meg magunkat!

Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnöke, főpolgármester-helyettes

Manhalter Dániel, a DK ferencvárosi országgyűlési képviselő-jelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum