2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!

DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!

A Népszava beszámolója szerint a kormány törölte a Nagyvásártelep rekonstrukcióját is tartalmazó Diákváros fejlesztési programot. Ehelyett a nagy vihart kavart kínai Fudan egyetem campusát építenék meg itt.

A Demokratikus Koalíció szerint nyílt hadüzenetet küldött a kormány, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni, ezért azt képviseljük, hogy a főváros vonja vissza az atlétikai VB megrendezésének engedélyezését. A kormány semmibe veszi a magyar fiatalok és a Főváros érdekeit, sőt, egyenesen háborút indít Budapest ellen. Mi, európai magyarok pedig nem fogunk meghajolni Orbánék akarata és gyanús üzleti érdekei előtt, ha pedig ők harcolni akarnak, mi nem adjuk meg magunkat!

Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnöke, főpolgármester-helyettes

Manhalter Dániel, a DK ferencvárosi országgyűlési képviselő-jelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…