2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Németh Szilárd hazudik – a képviselői keretből kampányolunk

Nagy bajban lehet a Fidesz, ha Németh Szilárdot küldte újabb támadásba a Demokratikus Koalíció ellen. A Fidesz alelnöke azt hazudta mai sajtótájékoztatóján, hogy az Európai Unió pénzeli a DK plakátkampányát. Az igazság ezzel szemben az, hogy európai parlamenti képviselőink költségkeretének egy részéből áldozunk a plakátokra, ilyen költségkerete a fideszes, és minden más párt EP-képviselőinek is van.

Különösen szánalmas és felháborító, hogy a Fidesz egyáltalán meg mer szólalni, miután eddig 11 milliárdot költöttek a magyar adófizetők pénzén egy gyűlöletkeltő, értelmetlen és felesleges álnépszavazásra. Ebből a pénzből éveken keresztül minden éhező magyar gyerek minden nap meleg ételt kaphatott volna az asztalára.

Az efféle támadásokkal csak növelik a DK elszántságát. A Demokratikus Koalíció volt az első, amely távolmaradásra buzdította a választókat. Megértjük Orbán aggodalmát, aki már minden gazemberségre képes, hogy megpróbálja érvényessé tenni az ország tönkretételét elfedni szándékozó álnépszavazását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…