2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

DK: Nem hobbilövöldére, hanem a gyermekéhezés felszámolására kellene költeni!

Lázár János tegnap bejelentette, hogy a kormány 27 milliárd forintot fog költeni 197 lőtér létesítésére. A Fidesz tehát megtalálta azt a pénzköltési módot, ami ugyanakkora pénzkidobás, mint a stadion, de legalább kisebb helyen is elfér.
Ebben az országban naponta gyermekek tízezrei fekszenek le korgó gyomorral és gyógyulásban reménykedők ezrei várnak hónapokat egy rutinműtétre. A gyermekéhezés felszámolásán és a várólisták csökkentésén azonban nem tudnának milliárdokat keresni a fideszes haverok, ezért a lőtér lett az új stadion.

A Demokratikus Koalíció szerint nem hobbilövöldére, hanem a gyermekéhezés felszámolására kellene költeni az adófizetők pénzét. A DK szerint felháborító, hogy a magát nemzetinek és kereszténynek hazudó kormány karácsonykor is semmibe veszi magyarok millióit és hagyja, hogy gyermekek tízezrei éhezzenek a karácsonyfa alatt, ha egyáltalán telik nekik karácsonyfára. A DK szerint ennél nemzetellenesebb és keresztényietlen intézkedést nem is kaphattunk volna karácsonyra.

Vadai Ágnes
Alelnök
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek