2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Ne vegye át mandátumát a csaló bajai fideszes

Lebukott a Fidesz választási csalása. Újabb videófelvétel bizonyítja, hogy szavazatokat vásárolt Orbán Viktor pártja, amelynek élén Baján a Fidesz szóvivője, egyben a város polgármestere áll. Nélküle nem lehetett volna csalni.
Tekintettel arra, hogy több feljelentés is született a botrány kapcsán, a Demokratikus Koalíció felszólítja Kovács Csabát, a csalással „győztes” fideszes politikust, ne vegye át mandátumát, és ne foglalja el helyét az önkormányzatban, amíg a per le nem zárul.

Aki nemtelen eszközökkel kényszerítette ki a szavazatokat, nem képviselheti települését. A DK egyúttal válasz vár arra is, mennyi pénzt költött az utolsó héten a Fidesz a csalás finanszírozására? Mibe került a demokratikus ellenzéki jelölt megfigyelése, gyalázása, a szavazók utaztatása, megvásárlása.
A Fidesz feljelentheti Gyurcsány Ferencet, aki tisztába tenné a pártfinanszírozás ügyét, ettől még a korrupció és a csalás mocska ott marad a Fideszen és semmi le nem mossa.

Varju László országgyűlési képviselő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …