2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

DK: Minisztériumot Felcsútnak!

A Hivatalos Értesítő szerint 2016 január 1-től külön miniszterelnöki biztos felel Felcsút térségének területfejlesztéséért, a biztos tevékenységét pedig személyesen a miniszterelnök irányítja.
E megdöbbentő sorok joggal háboríthatják fel a magyar állampolgárok sokaságát. A gyászjelentésnek is beillő hír szerint Felcsút még a nemzeti-keresztény kormány szívcsakrájaként is csak egy nyamvadt miniszterelnöki biztost érdemelt. Holott külön minisztériumot is kaphatott volna.

Hiába ismerte fel a Fidesz, hogy nincs szükség külön minisztériumot biztosítani olyan jelentéktelen területeknek, mint az oktatás vagy az egészségügy, ha nem szentel kellő figyelmet az igazán nemes célok megvalósítására. Az, hogy nem „pazarolják” a közpénzt oktatási- vagy egészségügyi minisztériumra, még nem jelenti azt, hogy nem kell külön minisztérium a miniszterelnök szülőfalujának közpénzből történő fejlesztésére.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy hozzanak létre egy Felcsút fejlődéséért felelős minisztériumot! A DK szerint e halaszthatatlan intézkedés meghozatala mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a későbbiekben végre Felcsút lehessen hazánk fővárosa, és megkezdődhessen a Budai Vár, a Parlament, a Gellért-hegy, a Liszt Ferenc Repülőtér és a Duna budapesti szakaszának hidakkal együtt történő áthelyezése Felcsútra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek