2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

DK: Megindult a maffiaháború

Azzal, hogy Simcska Lajos testnedvhez hasonlította Orbán Viktort és Bayer Zsoltot, a magyar közvélemény betekintést nyert a keresztény és nemzeti kormányzás mindennapjaiba. Köszönjük az értékes információt.


Ugyanakkor meglepődve értesültünk arról, hogy a Simicska által vezetett médiabirodalom vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak fel. Eddig ugyanis semmi jelét nem adták annak, hogy lenne lelkiismeretük. Ha lett volna, akkor nem szolgálták volna az országpusztító orbáni politikát. Bejelentésük azt jelzi, hogy a vállalhatatlan rezsimet kívánják a jövőben is szolgálni: a nagyobb erőt Orbán, és nem Simicska mögött látják.

A DK álláspontja szerint amit látunk a maffiakormányok napi ügymenete. Időnként elindul a leszámolás a keresztapa és az oligarchák között.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a fideszes bűnügyeket eltussoló ügyészséget, hogy ha már mindenki elkezd nyíltan beszélni, indítsa el az eddig visszatartott nyomozásokat, hogy megtudjuk: igaza van-e Simicskának, amikor így beszél Orbán Viktorról.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek