2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

DK: Megalakult a Demokratikus Koalíció budapesti elnöksége

Magyarország legerősebb ellenzéki pártja, a Demokratikus Koalíció megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet helyi szervezetei fejlesztésére, aminek eredményeként ma már a DK az ország számos pontján és településén képviseli következetesen a sokak Magyarországa és az európai magyarok politikáját. A Demokratikus Koalíció budapesti kerületi szervezeti munkájának összehangolását és a 2022-es kormányváltás fővárosi előkészítését a jövőben a kedden újonnan megalakult budapesti elnökség fogja végezni.

A Demokratikus Koalíció budapesti elnökségének elnöke Trippon Norbert, Újpest alpolgármestere lett. A budapesti elnökség alelnökei Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere, Mustó Géza, Kőbánya alpolgármestere, Élő Norbert, XII. kerületi önkormányzati képviselő, és Bedő Kata, Újpest alpolgármestere, míg az elnökség tagjai Bollók Istvánné, a DK budafoki választókerületi elnöke, Nemes Gábor, XVII. kerületi önkormányzati képviselő, Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere és Kiss László, a III. kerület polgármestere lettek.

A frissen megalakult budapesti elnökség munkájához sok sikert, erőt és kitartást kívánunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum