2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Ma sem sikerült „megrendezni” egy problémamentes hétköznapot – Eddig miért nem derült ki, hogy rosszak a CAF villamosok?

DK: Ma sem sikerült „megrendezni” egy problémamentes hétköznapot – Eddig miért nem derült ki, hogy rosszak a CAF villamosok?

Leállt a budai fonódó villamos, mert a milliárdokért beszerzett járművek visszapillantó kamerájára ráfagyott az ónos eső, az ezért felelős plexifűtés pedig nem működik. A Főváros járműbeszerzései általában akkor fulladnak kudarcba, amikor hideg van, vagy meleg van, vagy fúj a szél, vagy nem fúj a szél, vagy esik az eső, vagy nem esik az eső, esetleg szárazság van – nem is beszélve a minden télen meglepetést jelentő hóesésről.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fővárosnak előbb egy problémamentes hétköznapot kellene „megrendeznie”, mielőtt az olimpiarendezésről szövöget nagyravágyó álmokat. A DK szerint egy tisztességes közbeszerzési eljárásnál ki kellett volna derülnie, hogy a spanyol villamosok nem működnek megfelelően vagy alkalmatlanok a magyar időjárási viszonyokhoz. A Főváros magyarázattal tartozik: miért egy ilyen leállással derült ki, hogy rosszak a CAF villamosok?

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…