2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Ma 15 éve vagyunk EU-tagok, de az EP-választáson múlik, hogy a jövő Európájában is ott leszünk-e

DK: Ma 15 éve vagyunk EU-tagok, de az EP-választáson múlik, hogy a jövő Európájában is ott leszünk-e

Magyarország hivatalosan 2004. május elsején csatlakozott az Európai Unióhoz. A magyar baloldal az emberek felhatalmazásával megragadta a kínálkozó történelmi lehetőséget, amelynek az előnyeit az ország azóta is élvezi. Az EU azonban – mint 70 éve mindig – most is változik, fejlődik. Csak rajtunk múlik, hogy mi is ott leszünk-e a jövő Európájában, az Európai Egyesült Államokban. Május 26-án ismét az emberek fognak dönteni e történelmi kérdésben.

A Demokratikus Koalíció szerint a magyaroknak csak az Európai Egyesült Államokban van jövőjük. Abban a szociális Európában, amelyben jár az európai minimálbér és minimálnyugdíj, valamint az európai családi pótlék – nekünk, magyaroknak is. Ez történelmi lehetőség, hogy végre egyenrangú európai polgárokként élhessünk, de ehhez le kell győznünk Orbán Viktort és EU-ellenes kormányát. Ahogy Európa kérdésében mindig a baloldal, most is a baloldal legnépszerűbb listavezetője, Dobrev Klára képviseli a nemzeti érdeket. Készen állunk, hogy május 26-án megmutassuk: Európa, maradunk!

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum