2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: Kövér kilépne az EU-ból

Kövér László fideszes házelnök arról beszélt egy televíziós műsorban, hogy szerinte “Európa nem létezik”, az Európai Unió pedig egy “elfuserált intézményrendszer”. Az Európa-ellenes maffiakormány házelnöke újra hangot adott frusztráltságának, ami abból adódik, hogy a Fidesz korrupt és gyűlöletkeltő politikát folytató képviselői vállalhatatlanok Európában.
A mindig valami ellen uszító Fidesz most éppen a bevándorlókat állítja gyűlölete középpontjába, ezáltal pedig teljességgel szembemegy az európai közösség felelősségteljes és emberséges bevándorláspolitikájával. Kövér szerint most sem saját pártjával van a baj, hanem Európával: tehát gyakorlatilag mindenkivel a szélsőséges magyar jobboldalon kívül. Erősödik tehát a Fidesz és a Jobbik közötti legfontosabb kapocs, az Európa-ellenesség, Kövér László pedig továbbra is készségesen mondja fel a Jobbik programját.

A Demokratikus Koalíció büszke arra, hogy Magyarország Európa része és ezen nem változtathat semmilyen korrupt vagy szélsőséges jobboldali csoportosulás sem. A DK szerint a magyarok meghatározó történelmi tapasztalata, hogy hazánk Szent István óta Európa szerves része, a magyar emberek pedig európai polgárok is egyben, európai jogokkal és értékrenddel. A DK szerint az Orbán-kormány bukásával kezdődik az a folyamat, amiben hazánk az önkény és a korrupció évei után újra demokratikus és európai ország lehet.

Niedermüller Péter
EP-képviselő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek