2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

DK: Köszönjük a helytállást! – Magyarország megmutatta az igazi arcát

Sok ezer átgyalogolt kilométer, sok táborokban és pályaudvarokon átvacogott és végignyomorgott nap és hét után a menekültek ma átléphették a magyar-osztrák határt. A háború miatt útra kelt családok ma Európa emberségesebb részébe érhettek, hála Ausztria és a szintén a beengedésüket bejelentő Németország civilizált és emberi viselkedésének.
A Demokratikus Koalíció köszönettel tartozik azoknak a civileknek, önkéntesen segítő állampolgároknak, akik megmutatták Magyarország igazi arcát. A DK-nak meggyőződése, hogy a magyar emberek ugyanolyan tisztességes európaiak, mint az osztrákok vagy a németek, még ha ezzel ellentétes hamis látszatot is szeretett volna kelteni a menekültek elleni hergeléssel és uszítással politikai célokat hajhászó Orbán-kormány. A magyar polgárok emberséggel válaszoltak a magyar kormány embertelenségére.

A DK köszöni azoknak, akik megmutatták, hogy hazánk nem egyenlő hazánk kormányával, azoknak, akik az embertelenségre az emberség és az önzetlen segítségnyújtás válaszát adták. Köszönjük a helytállást azoknak a hazafiknak, akik az elmúlt heteket ismeretlen, ámde bajba jutott emberek önzetlen segítésével és gyámolításával töltötték!

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek