2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

DK: Kit szabad megbírságolni Csepelen és kit nem?

A Csepeli Közterület-felügyeleti Központ faliújságjára egy a Polgármesteri Hivatal üzemeltetési csoportja által átküldött faxot tűztek ki, rajta a kerületi polgármester, alpolgármesterek és jegyző hivatali gépkocsijának rendszámával és egy rózsaszín kiemelőtollal kézzel ráírt figyelmeztetéssel: „Ne bírságold meg!” A faliújságról egy csepeli blogger tett közzé fényképeket.
A Demokratikus Koalíció úgy véli, a képek megalapozzák annak gyanúját, hogy a XXI. kerületben a Polgármesteri Hivatal utasítására a közterület-felügyeletnek indokolt esetben is tilos megbírságolnia a kerületi vezetők hivatali autóit. A kerületi vezetés rágalmazás miatti följelentéssel fenyeget mindenkit, aki ilyesmit sugalmaz, ám a DK véleménye szerint a fényképek láttán nehéz más következtetésre jutni.

Németh Szilárd polgármester a rezsiharc fő letéteményeseként talán úgy érezhette, a jól végzett munka jutalmaként megérdemel egy kis plusz rezsicsökkentést. Mint Orwell Állatfarmján: minden állat egyelő, de némelyek egyenlőbbek.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek