2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Jogtalanul bírságolták meg a budapestieket a kormányzati fejetlenség miatt? – Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek távoznia kell az emberek félrevezetése miatt!

DK: Jogtalanul bírságolták meg a budapestieket a kormányzati fejetlenség miatt? – Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek távoznia kell az emberek félrevezetése miatt!

Gulyás Gergely a mai kormányinfón azt mondta, hogy a budapestiek és a Pest megyeiek bárhova mehetnek a hétvégén, akár a Balatonra is. Ehhez képest Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a múlt héten még azt mondta, hogy a budapestiek és a Pest megyeiek nem mehetnek vidékre, ennek megfelelően pedig a hírek szerint a Rendőrség tömegesen meg is bírságolt számtalan budapestit és Pest megyeit, akik vidékre tartottak.

A Demokratikus Koalíció szerint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek távoznia kell az emberek félrevezetése miatt! Aki szándékosan vagy tudatlanságból félrevezeti az embereket a kormány nevében, az nem maradhat a helyén. A DK ezen túl írásbeli kérdéssel fordul az ügyben Pintér Sándor belügyminiszterhez. Tudni akarjuk, hogy eddig hány budapestit és Pest megyeit bírságoltak meg jogtalanul, egyben követeljük, hogy ezeket haladéktalanul fizessék vissza!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek