2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

DK: Hivatalosan is közpénzből épült a felcsúti stadion

Hiába tagadta Orbán Viktor minden fórumon, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felcsúti stadionja közpénzből épült volna, most egy Mészáros Lőrinc által aláírt hivatalos dokumentum bizonyítja ennek az ellenkezőjét.

Az újabb Orbáni hazugságra fényt derítő dokumentum a Puskás Akadémia közhasznúsági jelentése, mely szerint az akadémia már 2012-ben 2,09 milliárd forint támogatást kapott a központi költségvetésből. Ez a szám pontosan megegyezik az MLSZ támogatás és a TAO pénzek összegével.

A Demokratikus Koalíció szeretné megtudni Orbán Viktortól, hogy miért hazudta a magyar választóknak azt, hogy a felcsúti stadion nem közpénzből épül? A DK továbbá hivatalos vizsgálatot vár a kormányzattól, illetve arra kéri a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy függessze fel a Puskás Akadémia minden további támogatását és hivatalos versenyzési jogát, míg az akadémiához beérkezett pénzek ügye tisztázásra nem kerül. A Demokratikus Koalíció úgy véli, a felcsúti stadion ügye újabb bizonyítéka az Orbán-kormány korrupt, maffiaszerű működésének.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek