2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

DK: Fejlődő tanyavilág a főváros szívében?

A Demokratikus Koalíció fölháborítónak tartja, hogy a tanyafejlesztési pályázatokra biztosított támogatási keretből a Rogán Antal vezette budapesti V. kerület kapta a legnagyobb összeget.

A Fidesz mára már arra sem ügyel, amire 12 évvel ezelőtt még a miniszterelnök is odafigyelt, amikor feleségének cége a tokaji szőlőbirtok támogatására pályázott: hogy tudniillik „ne mi nyerjük a legtöbbet”. Mára már ez sem számít, azzal sem törődnek, hogy legalább a látszatra ügyeljenek – aki szóvá teszi vérlázító pimaszságukat, annak egyszerűen a képébe röhögnek. Szíjjártó Péter szakkifejezésével élve elképesztő pofátlanság, hogy a legbelvárosabb belváros nem egyszerűen csak kap az elnyomorított vidék számára alamizsnaként ígért, egészében is igen csekély összegű fejlesztési keretből, de van képük a legtöbbet lenyúlni.

A kormánypárt újra és újra képes meglepni a jóízlésű közvéleményt, amely minden kirobbant botrány után úgy képzeli: ez már a mélypont, a legalja – és minden alkalommal téved. Mindig kiderül, hogy van még lejjebb. Ezek után már azon sem lepődhetünk meg, ha Rogán úr legközelebb az Alkotmány utca felszántására kap mezőgazdasági támogatást, netán Kocsis Máté ültetvénytelepítési támogatást nyer el a VIII. kerületben.

Nagy Huszein Tibor
a DK elnökségének tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek