2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Fejlelentés kiegészítést tettünk, legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel!

DK: Fejlelentés kiegészítést tettünk, legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel!

Mivel az MTI nem tudósított az MTVA-val kapcsolatos sajtótájékoztatónkról, annak tartalmát az alábbi közleményben közöljük:
Olyan felvételek szivárogtak ki az MTVA-tól, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy az állami TV fegyveres biztonsági őrei fizikai erőszakot alkalmaztak Varju László képviselőtársammal szemben. Ez azon túl, hogy a képviselői jogok sárba tiprása, nyílt hivatalos személy elleni erőszak. Egy demokráciában a képviselőket bántalmazó biztonsági őröket már aznap elvitte volna a rendőrség, ma pedig már előrehaladott nyomozás lenne azok után, akik utasítást adtak rá.
A Demokratikus Koalíció a korábbi feljelentéséhez kiegészítést ad be, hogy a felháborító felvételeket bizonyítékként vegyék figyelembe! A DK továbbá azt követeli az MTVA-tól, hogy hozzon nyilvánosságra minden felvételt, amit a székházában forgatott! A DK szerint nem lehet ellenzéki képviselőket következmények nélkül megverni! Bilincseket és vezetőszárat akarunk látni az MTVA biztonsági őrein és az őket utasítókon! Figyelmeztetjük a kormányt, hogy ahol következmények nélkül marad az ellenzéki képviselők elleni erőszak, ott előbb-utóbb a kormánypárti politikusok sem lesznek biztonságban. A törvények vagy mindenkit védenek, vagy senkit sem: ha a törvényeket nem tartatják be mindenkivel, akkor az erőszak Magyarországát szabadítja el az Orbán-rendszer.
Gréczy Zsolt
Frakciószóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek