2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Előre szólunk: 2022-ben kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a haveroknak átjátszott, eddig köztulajdonban álló balatoni kikötőket, kempingeket és szállodákat!

DK: Előre szólunk: 2022-ben kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a haveroknak átjátszott, eddig köztulajdonban álló balatoni kikötőket, kempingeket és szállodákat!

Friss hír, hogy még a Balaton-parti települések fideszes polgármesterei sem szavazták meg a Bahart-vagyon eladását, amelyet a kormány – lévén 75 százalékos állami tulajdonos – ennek ellenére is el tud adni. A Rogán Antal alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség által ma elfogadott tervezet szerint eladják a Bahart két közvetlen vízparttal rendelkező kempingjét, szintén vízparti siófoki szállodáját, négy kikötőjét, három hajóját, illetve bérbe adják közel tucatnyi, éves szinten egymilliárd forint bevételt hozó vitorláskikötőjét. Pontosan így néz ki a közvagyon haveri kezekbe való átjátszása, a megfelelő fiókokban már nyilvánvalóan a vételi szerződés is megvan Mészáros Lőrinc vagy Tiborcz István valamelyik cégének nevével.

A Demokratikus Koalíció előre szól: 2022-ben kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a most kiárusításra bocsájtott állami balatoni kikötőket, kempingeket és szállodákat! Megértjük, hogy a kormány bukását magában hordozó gazdasági válság kezdetén az Orbán-család az utolsó milliárdokat is ki akarja facsarni az országból, és a Balaton maradékát is el akarja venni a magyaroktól, de mi sem leszünk kegyelmesek. 2022-ben a kormányváltás után egyeztetés, tárgyalás és kártalanítás nélkül fogjuk visszavenni a Bahart vagyont és visszaadni a jogos tulajdonosainak, a magyaroknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum