2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Csak a közmédia 10-szer annyi pénzből kampányol a Fidesznek, mint amennyit az összes párt kap a kampányra

DK: Csak a közmédia 10-szer annyi pénzből kampányol a Fidesznek, mint amennyit az összes párt kap a kampányra

Kevés szám példázza jobban, hogy milyen pénzeket emészt fel Orbán Viktor propagandagépezete: a parlamenti pártok és képviselőik összesen 6 milliárd forintot kapnak az országgyűlési választási kampányra, míg csak a közmédia jövőre is 71 milliárd forint közpénzből kampányolhat a Fidesznek. A két tétel közül természetesen nem a pártok 6 milliárd forintja a kevés, hanem a közmédia 71 milliárdja az egetrengetően sok pénz, főleg, hogy az MTVA munkája kimerül az orosz állami média EU-ellenes hírhamisításainak terjesztésében és az ellenzéki politikusok rágalmazásában.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor azt hiszi, hogy a közmédia hazugságáradata megmentheti az elszámoltatástól. A DK szerint Orbán téved: nincs az a propaganda, amitől a magyarok ne éreznék a bőrükön, hogy a miniszterelnök eladta a hazáját az oroszoknak, miközben a magyar adóforintokat magának és a bűntársainak juttatta. A DK a Sokak Magyarországa programja szerint a kormányváltás után a jelenlegi formájában meg fogja szüntetni a közmédiának csúfolt hazugsággyárat!

Vágó István

a DK média munkacsoportjának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…