2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Balog Zoltán írja le százszor, hogy “egy év alatt 32 ezer magyar ember halála lett volna elkerülhető, ha nem lenne romokban a magyar egészségügy”

DK: Balog Zoltán írja le százszor, hogy “egy év alatt 32 ezer magyar ember halála lett volna elkerülhető, ha nem lenne romokban a magyar egészségügy”

Balog Zoltán egészségügyért is felelős miniszter tegnap azt találta mondani egy rendezvényen, hogy a média álhíreket gyárt a magyar egészségügyről, ami még a gyógyszernél is fontosabb összetevőt, a bizalmat rombolja.
A Demokratikus Koalíció azt követeli Balog Zoltántól, hogy írja le százszor egymás után az ismert statisztikát: “egy év alatt 32 ezer magyar ember halála lett volna elkerülhető, ha nem lenne romokban a magyar egészségügy”. Ha ez sem elég, akkor találkozzon személyesen ennek a 32 ezer elhunytnak a családjával, találkozzon személyesen a napokig egy kórházi mosdóban holtan heverő beteg hozzátartozóival, és találkozzon személyesen a hosszú várólisták miatt önmagát megműtő férfival. Nem lesz benne köszönet.

Dr. László Imre a DK elnökségi tagja, a párt egészségügyi kabinetjének vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …