2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

DK: Azonnal állítsák le a vadászati világkiállítás előkészítését!

Orbánék tíz éves kormányzása alatt bebizonyosodott, hogy nem csak alternatív valóságban élnek, és tesznek a magyarokra, de kizárólag olyan ügyekkel hajlandóak foglalkozni, ami nekik fontos, és amin keresztül jó sokat lehet lopni. Például a vadászati világkiállítással, ami már közel 70 milliárdos költéségkeretnél jár, és ami a kormány legutóbbi határozata szerint már „kiemelt fontosságú rendezvénynek” számít.

A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy azonnal állítsák ki a vadászati világkiállítás előkészítését. Felfoghatatlan, hogy miközben még mindig a világjárvány következményeit nyögjük, családok gyászolnak, vállalkozók húzzák le a redőnyt, Orbánék betyárromantikus operettkormánya még mindig nem jutott el odáig, hogy ne dobálja ki két kézzel a pénzt az ablakon minden létező agyatlanságra. Értjük, hogy Semjén Zsolt attól boldog, ha vadakat üldözhet helikopterről és halott állatokkal pózolhat, de ezt csinálja otthon, a négy fal között, saját költségből. A miniszterelnök-helyettes mániáit fizetni ugyanúgy nem kötelességünk, mint Rogán Antal nászajándékát vagy Orbán fociszenvedélyét. Elég volt ebből!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…