2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Az egészségügyben dolgozóknak nem kampányalmára, hanem azonnali, 100 százalékos béremelésre van szükségük

DK: Az egészségügyben dolgozóknak nem kampányalmára, hanem azonnali, 100 százalékos béremelésre van szükségük

Bár a kormány a járvány kezdetén még 500 ezer forintos jutalmat ígért az egészségügyi dolgozóknak, ők egy hónap elteltével sem láttak egy fillért sem még ebből a pénzből. Úgy lászik, a járvány frontvonalában dolgozóknak ennél jóval kevesebbel kell beérniük: Németh Szilárd almáival. A fideszes államtitkár ugyanis ma büszkén fotóztatta le magát a Facebookra a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház mentőseinek és ápolóinak vitt pár rekesz almával, ezzel köszönve meg a munkájukat.

A Demokratikus Koalíció szerint arcpirító, hogy az oligarchakormány főszakácsától a főnöke által behazudott jutalom helyett csak pár kiló almára futja, hogy köszönetet mondjon az embertelen körülmények között, éhbérért és védőfelszerelés nélkül is helyt álló egészségügyi dolgozóknak. Felhívjuk Németh Szilárd figyelmét, hogy az ápolóknak, mentősöknek és orvosoknak most nem kampányalmára van szükségük, hanem azonnali, 100 százalékos béremelésre!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…