2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

DK: állítsák le a miskolci deportálást!

A miskolci közgyűlésben Kriza Ákos azt ígérte, nem lesznek deportálások, nem fogják kitelepíteni a városból a romákat. A fideszes polgármester hazudott. Tegnap egy olyan családot lakoltattak aki, ahol az anya továbbképzésen volt, az apa dolgozott, csak a gyerekek voltak otthon.

A DK képviselői, tagjai korábban többször felkeresték már a veszélyeztetett környéket, és megállapították, hogy a körülményekhez képest több család is igyekszik rendben tartani a portáját.

Gyalázat, amit a fideszes önkormányzat művel. Alulképzett, megfélemlíthető embereket vegzálnak és veszik el tőlük az emberhez méltó élet utolsó esélyét is.

A Demokratikus Koalíció ott lesz azon a mai tüntetésen, amelyet a miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat sátrakat is felállítva szervez Kriza Ákos polgármester háza elé.

A DK tiltakozik a deportálás ellen, és abban bízik, hogy az önkormányzati választás után végre tisztességes és méltányos keretek között élhetnek majd Miskolc lakói.

Varga Gergő
miskolci önkormányzati képviselő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …