2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

DK: A Volán-buszokon is legyen normális fertőtlenítés a koronavírus-járvány miatt!

Sorra érkeznek a panaszok a Volán-buszokon dolgozó sofőröktől, hogy míg a BKK járatain biztonsági okokból megszüntették a buszvezetőknél a jegyértékesítést és az első ajtós felszállást a koronavírus-járvány miatt, addig a volános dolgozóknak nemhogy ezeket a feladatokat kell ellátniuk, de még takarítaniuk is maguknak kell. Mindehhez ironikusan kaptak némi Domestost.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a volános dolgozókra is legyenek tekintettel és a volános buszokat is fertőtlenítsék szakszerűen! Ez nem az a helyzet, amikor spórolni kell, bár a takarítást egyébként sem ártana normálisan és rendszeresen elvégezni olyan közösségi terekben, mint egy távolsági busz például. A Volán buszsofőreinek is jár a védelem, hiszen az emberek élete nem játék, és nem múlhat azon, hogy milyen közlekedési társaságnál dolgoznak, és hol veszik igénybe a járműveket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum