2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A válság alatt bevezetett különadó miatt fizethetnek többet a magyarok a benzinért – A kormány azonnal vonja vissza az újabb sarcot!

DK: A válság alatt bevezetett különadó miatt fizethetnek többet a magyarok a benzinért – A kormány azonnal vonja vissza az újabb sarcot!

Míg a régió és Európa országai mindent elkövettek azért, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság hatásait csökkentsék, addig Orbán Viktor nem csak a legkisebb, válságkezelésnek csúfolt csomaggal állt a magyarok elé, ami semmit nem ad a munkájukat frissen elvesztetteknek, a családoknak és a nyugdíjasoknak, nem csak pénzt von el azoktól az önkormányzatoktól, akik sokszor az állam helyett végezték el a védekezési munkálatokat, de még különadókkal is sújtja az országot. Olyan különadókkal, amelyeknek egyenes következménye a brutális áremelkedés, a mindennapi élet egyre drágábbá válása.

Friss adat, hogy a veszélyhelyzet alatt a bevezetett kiskereskedelmi különadó miatt az elmúlt három hétben 47 forinttal drágult a benzin literenkénti ára Magyarországon. Ez az óriási benzinár-drágulás pedig nem csak az autósokat sújtja, de a beszállítókat, az árufuvarozókat, és rajtuk keresztül mindannyiunkat.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy amíg a kormányközeli oligarchák ezermilliókat nyertek a koronavírus-járvány okozta válságon, addig Orbánék a magyarokon akarják behajtani mindennek az árát. A Demokratikus Koalíció azt követeli a kormánytól, hogy azonnali hatállyal vonja vissza a kiskereskedőket sújtó különadót, és érdemi válságkezeléssel segítse a magyar dolgozókat, családokat, nyugdíjasokat és vállalkozásokat az ország mielőbbi talpra állításában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum