2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A kormány kérjen bocsánatot! – A Fidesz egészségügye hagyja meghalni a rákbetegeket

DK: A kormány kérjen bocsánatot! – A Fidesz egészségügye hagyja meghalni a rákbetegeket

Újabb morális mélységben találta magát a kormány, amikor a Kásler Miklós vezette minisztérium közleményében azt mondta, hogy az emberek a hibásak a rákos megbetegedésekért. Az a kormány papol most a rákbeteg magyar polgároknak a felelősségéről, amely alapvető eszközöket nem biztosít a kórházaknak, amely 10 éve tétlenül nézi, ahogy tömegesen mondanak fel az orvosok és az ápolók, és amely a milliárdokért vásárolt szűrőbuszokat sem bocsájtja a magyarok rendelkezésére. Mára teljesen egyértelmű: a kormány teljesen eredménytelenül költött az onkológiára, az Eurostat szerint továbbra is Magyarországon van a legtöbb rákbeteg.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány azonnal kérjen bocsánatot a rákbetegektől! Európai magyarok vagyunk, nem cinikus kioktatást kérünk az adóforintjainkért, hanem kórházat, orvost, ápolót és gyógyulást! Ha Kásler Miklós erre képtelen, akkor kalap, kabát, viszontlátásra! A DK szerint gyomorforgató, hogy a Fidesz ilyen bicskanyitogató módon hárítja a felelősséget a rákrekorder egészségügye miatt. Ha a kormány valóban keresztény lenne, akkor biztosan félne attól, hogy ezek után a pokol legmélyebb bugyrában fogja végezni.

Dr. Komáromi Zoltán
a DK egészségügyi szakpolitikusa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum