2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A Fidesz már megint átverte az embereket – Elzárták a Duna-partot a Kopaszi-gáton

DK: A Fidesz már megint átverte az embereket – Elzárták a Duna-partot a Kopaszi-gáton

Hiába tett rá ígéretet még főpolgármesterként Tarlós István, hogy a Kopaszi-gátra látogató, pihenni vágyó családok nem fogják elveszteni a Duna-partot, most mégis kerítéssel zárták le ezt a szakaszt a Garancsi-féle gigaberuházás miatt. Ráadásul az épülőfélben lévő felhőkarcoló rontja a védett világörökségi látképet is, holott korábban ennek ellenkezőjét állította a fideszes exvárosvezető.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a Fidesz már megint átverte a budapestieket. A Kopaszi-gát közkedvelt kirándulóhelye Újbudának, családok ezrei jártak kikapcsolódni, szórakozni a Duna-partra, amit most elvettek tőlük. Már korábban felhívtuk a figyelmet arra, hogy a fideszes beruházók nyugodt lélekkel fogják kisajátítani a partot, és tönkretenni a látványt, de Tarlós makacsul tagadott, most pedig kiderült, mennyit ér a szava. Mi, európai magyarok azonban nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy minden négyzetmétert lebetonozzanak Újbudán is!

Gy. Németh Erzsébet

a DK újbudai országgyűlési képviselőjelöltje az előválasztáson, humán területekért felelős főpolgármester-helyettes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum