2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Csak a Jobbik képviseltette magát teljes létszámmal a rendkívüli közgyűlésen

2014. június 27-én este 7 órára a fővárosban az MSZP és egy független képviselő rendkívüli közgyűlés összehívását indítványozta, melynek egyik témája az új önkormányzati törvény megvitatása volt. Kötelességükkel ellentétben a Fidesz egyetlen képviselője sem, a baloldali ellenzéki politikusoknak is csak fele jelent meg, így csak a Jobbik-frakció képviseltette magát teljes létszámmal. A rendkívüli közgyűlés így határozatképtelen lett.
Ez az eset rávilágít, hogy a Fidesz és az MSZP valójában nem Budapest és az itt élők érdekeit képviseli, hanem csak színpadi bohózatnak tekintik a fővárosi közgyűlést. Szánalmas és felháborító, hogy a felesküdött képviselők többsége csak önös és pártérdekeiket tartják szem előtt. A Jobbik határozottan tiltakozik az önkormányzati törvény diktatórikus megváltoztatása ellen, hiszen ezzel a ténylegesen dolgozni és tenni akaró képviselőket zárják ki a közgyűlés munkájából.

Ma is bebizonyosodott, hogy kizárólag a Jobbik fővárosi képviselői veszik komolyan a munkájukat és képviselik a budapesti választók érdekeit minden körülmények között.

A Jobbik fővárosi frakciója

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek