2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Budapesten forráshiányra hivatkoznak, miközben két kézzel szórják a pénzt

A BKK összesen 120 vezető beosztású munkavállalóját üdülteti éppen a balatonszemesi OTP Hotelben vezetői készségfejlesztés címen, miközben folyamatosan arról hallunk, hogy válságos helyzetben van és alulfinanszírozott a fővárosi közösségi közlekedés. Vajon miért kell a balatonszemesi OTP Hotel részére komoly összegeket kifizetni, miközben a balatonfenyvesi BKV-üdülő üresen és kihasználatlanul áll?
Az OTP Hotel kiválasztása külön érdekes annak tükrében, hogy a Fővárosi Közgyűlésben a Fidesz az MSZP-vel karöltve egy hónappal ezelőtt foggal-körömmel ragaszkodott az OTP-hez mint hitelkeretet és számlavezetést nyújtó szolgáltatóhoz. Tették ezt a XX. század leszerepelt pártjai azon jobbikos javaslat ellenére, melyben felvetettem, hogy érdemes lenne valódi verseny keretében, a legnagyobb nyilvánosság mellett azt a banki szereplőt kiválasztani, amelyik a legkedvezőbb feltételeket nyújtja a főváros számára.

Amikor Budapestet a Jobbik fogja vezetni, mindenütt a takarékos és hatékony gazdálkodás elveit fogja követni, és ezt követeli majd meg az önkormányzat cégeitől is.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…