2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

BTI-ügy: az kiabál a legjobban, akinek a háza ég

A főváros tulajdonában álló Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. gazdálkodása és pénzfelhasználása közügy, amelynek átláthatónak és ellenőrizhetőnek kell lennie nemcsak a hivatalos feladatot ellátó személyek, hanem minden állampolgár számára.
A cég vezetésének nyilatkozatát, miszerint országgyűlési képviselőként ismeretlen tettes ellen tett feljelentésemet rágalmazásnak minősítik, nem tudom másnak tekinteni, mint a jogi ismeretek súlyos hiányosságának.  Javasolom a cég vezetésének, hogy zavaros közlemények kiadása helyett inkább az információszabadságról szóló törvényt tanulmányozzák, és monopolhelyzetben lévő, közfeladatot ellátó önkormányzati cégként ne lepődjenek meg, ha gazdálkodásuk közérdeklődésre tart számot. Országgyűlési képviselőként nem csak jogom, de kötelességem is a rendőrség számára átadni a hozzám eljutott dokumentumokat és információkat. Ha nem ezt tenném, akkor nem látnám el azt a feladatot, amellyel a választók felruháztak!

Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…