2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Belebukott az EMMI az ÁNTSZ átalakításába

Az egészségügyi intézmények 2016-ban indított indokolatlan és koncepció nélküli egybeolvasztásának eredménye a teljes káosz lett. A kormány által világszínvonalúnak beállított egészségügyünkben olyan helyzet alakult ki, ami sok esetben veszélyezteti a biztonságos betegellátást. Nemcsak csökkenő üzemmódban működő kórházakkal és osztályokkal kell számolniuk a betegeknek, hanem úgy tűnik, a háttérintézmények egybeolvasztása miatt már a gyermekkori védőoltások ellátásban is zavar lehet. Ez a szétzilálás súlyosan veszélyeztetheti a legvédtelenebbeket: a gyermekeket. Ideje gyorsan tisztáznia Szentes Tamásnak, hogy van-e a gyermekeket veszélyeztető oltáshiány az ország egyes területein, már ha egyáltalán az átalakítások utáni bürokratikus útvesztőben készült ilyen felmérés. A Balog Zoltán által vezetett EMMI az ÁNTSZ átalakításával kapcsolatosan is megbukott.

A Jobbik a Fidesz által öncélúan és szakmai koncepció nélkül szétvert egészségügyi igazgatási intézményeket vissza fogja állítani a békebeli állapotára. Vissza fogja adni a szakemberek hatásköreit, hogy a legjobb szakmai munkát végezhessék. A Jobbik nem az egészségügy és az egészségügyi háttérintézmények gyengítésében, hanem megerősítésében hisz, mert tudja, hogy csak velük közösen sikerülhet kirángatni az egészségügyet a Fidesz által ásott sírgödréből.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…