2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Az őszi szünet után korszerűbb épületbe térnek vissza a kisiskolások Vésztőn

Az ismert ablakgyártó jóvoltából újult meg a Kis Bálint Református Általános Iskola
Nettó 1 millió forint értékben ajánlott fel új tetőtéri ablakokat a cég a Vésztői Kis Bálint Református Általános Iskola számára. A kivitelezésre az őszi szünetben került sor, így a nebulók a korszerűsített tantermekbe térhettek vissza. A tetőtéri ablakokat gyártó vállalat az alapanyagokat és a kiszállítást ingyen biztosította, valamint a beépíttetésben is közreműködött.

Az ablakgyártó cég a felajánlás keretében a legmodernebb, háromrétegű üvegezéssel rendelkező, rendkívül jó hőszigetelést biztosító tetőtéri ablakokat adományozott a Békés megyei iskolának. Összesen 15 db tetőtéri ablak cseréje történt meg, ami a tantermekben és tanári helyiségekben valósult meg. A termékek mellett a vállalat a helyszínre való kiszállítást is biztosította. Az Ajánlott Beépítőinek és az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének együttműködésében az ablakok cseréje is önkéntes munka formájában valósult meg. A gyors és profi kivitelezés keretében megvalósult felajánlás további anyagi terhektől mentesítette az iskolát.

A Vésztői Kis Bálint Általános Iskola új nyílászárói nemcsak kedvezőbb tanulási feltételeket biztosítanak a diákok számára, de az intézmény fenntartási költségeit is jelentősen csökkenthetik. Több mint 200 tanuló körülményei javulnak a milliós felajánlással. „Bízom benne, hogy a Várépítő Pályázat támogatásának, és a cég által felajánlott korszerű ablakoknak köszönhetően a következő 20 tanévben biztosítva lesz diákjaink számára az ideális környezet a tanuláshoz. Az új, működőképes nyílászárókkal megfelelő mennyiségű természetes fény lesz a tantermekben, tudunk szellőztetni, és télen a meleg sem szökik ki” – mondta Mucsi István, a Vésztői Kis Bálint Református Általános Iskola intézményvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum