2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Az Obama-kampányok tanácsadói segítik a DK kampányát

A Demokratikus Koalíció az elmúlt hetekben tárgyalásokat folytatott a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel annak érdekében, hogy javaslatot tegyenek a 2018 tavaszi választásokon folytatandó kampánystratégiánkhoz, illetve hogy a kampányt is tanácsokkal lássák el. Mivel a DK-nak fontos, hogy a működése mindig átlátható legyen, ezúton jelentjük be, hogy a tárgyalások eredményeképpen a párt szerződést kötött a céggel.

 

Az STG az egyik legelismertebb amerikai demokrata tanácsadó cég, amelyet a győztes Obama-kampányok legfontosabb alakjai alapítottak, mint Julianna Smoot, az Obama alapítvány igazgatótanácsának tagja, Obama volt kampányfőnök-helyettese, fehérházi protokollfőnök, illetve az első Obama-kampány pénzügyi igazgatója, Paul Tewes, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezője, a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetője, vagy Dan Kanninen, a cég kampányokért felelős társtulajdonosa, politikai elemző, több fontos csatatér-államban az Obama-kampányok vezetője. Az STG Washingtonban és szerte az Egyesült Államokban keresett, rendelkezik a legmodernebb kampányeszközökkel, amelyek komoly segítségére lehetnek a DK-nak a 2018-as tavaszi választási kampányban.

 

Az STG a megállapodás szerint tanácsokat ad a DK-nak a párt kampányának stratégiája, struktúrája, kommunikációja és végrehajtása kapcsán. A megbízás díj havi 10 ezer euró, melyet a DK saját költségvetéséből finanszíroz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …