2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Alsózsolcán szemetelni tilos! Kivéve a gyevi bírót!

A Jobbik sokszor elmondta már: az igazi esélyegyenlőség az, ha a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, legyen szó cigánysorról, polgármesteri hivatalról, vagy politikusról.

Alsózsolca árterén, az önkormányzat által elzárt területen ismeretlenek építkezésből származó több 10 köbméter illegális hulladékot helyeztek el. Jelenleg a településen csak az Alsózsolcai KSC Labdarúgó Szakosztály futballpályáján zajlik olyan felújítás, ahonnan ilyen mennyiségű föld és törmelék származhat. A Labdarúgó Szakosztály elnöke Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő.

A Jobbik rendőri intézkedést kért, melynek során azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az önkormányzat „csak” deponálja a szemetet az ártéren. Szemetelni tehát tilos, kivéve a gyevi bírót. Hogy megelőzzük a rossz példa terjedését, és ezzel a természeti kár fokozódását, a Jobbik a rendőrség és a Környezetvédelmi Felügyelőség vizsgálatát kérte az ügyben. Alsózsolcán is véget fogunk vetni a „gyevi törvényeknek”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…