2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Álljunk ki az állatvédelem mellett

A tavalyi évben számtalan brutális állatbántalmazás történt, amely bizonyítja, az állatvédelemmel kapcsolatos jelenlegi szabályozás elavult.
Az elmúlt hónapokban több alkalommal is felszólaltam, törvénymódosító javaslatokat nyújtottam be annak érdekében, hogy például felfüggesztett börtönbüntetés helyett tényleges szabadságvesztést kapjon az, aki állatot kínoz.

Ennek okán jött létre egy civil kezdeményezés: Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért névvel, melynek alapja, hogy kellő komolysággal érvényesítsék az állatvédelmi törvényt minden erőszakos, életellenes állatkínzás ügyében! Kedd délelőtt a Parlament előtti Kossuth téren volt az ünnepélyes megnyitó, melyen magam is részt vettem.

Kérek minden jóérzésű és állattartó embert, lehetőségéhez képest álljon ki azok mellett, akik sajnos magukért nem tudnak tenni. Aláírásunkkal támogassuk a kezdeményezést.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…