2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Álljunk ki az állatvédelem mellett!

A tavalyi évben számtalan brutális állatbántalmazás történt, amely bizonyítja, az állatvédelemmel kapcsolatos jelenlegi szabályozás elavult. A Jobbik nevében az elmúlt hónapokban több alkalommal is felszólaltam, törvénymódosító javaslatokat nyújtottam be annak érdekében, hogy például felfüggesztett börtönbüntetés helyett tényleges szabadságvesztést kapjon az, aki állatot kínoz.

Ennek okán jött létre egy civil kezdeményezés: Polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorításáért címen, melynek alapja, hogy kellő komolysággal érvényesítsék az állatvédelmi törvényt minden erőszakos, életellenes állatkínzás ügyében. Kedd délelőtt a Parlament előtti Kossuth téren volt az ünnepélyes megnyitó, melyen magam is részt vettem.

A nemzeti néppárt nevében kérek minden jóérzésű és állattartó embert, lehetőségéhez képest álljon ki azok mellett, akik sajnos magukért nem tudnak tenni. Aláírásunkkal támogassuk a kezdeményezést!

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Országos Közös Akarat (OKA) 2024.02.20-ára – a kirobbant „kegyelmi botrány” után – összehívta a magyarországi gyermekvédelemmel foglalkozó civil és…

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …