2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF

A tisztességes adófizetők fizetik meg Miskolc “lyukósodásának” az árát

A napokban megrongálta a Pereces-patak gyaloghídját – a hozzám eljutott információk alapján – két kiileszkedett életmódot folytató fiatal. Az elmúlt években folyamatosan hívom fel a figyelmét az aktuális városvezetésnek és a hatóságoknak, hogy a hétvégi házakba feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák eredményeként újabb “Lyukóvölgyek” jönnek létre városszerte. Ez a jelenség a Szarkahegyen, a Magashegyen és Görögszőllő felett is egyaránt megfigyelhető. Ezen folyamatok eredményeként a közeli városrészek egyre rosszabb helyzetbe kerülnek. Az ilyen rongálásoknak a helyreállítását az adófizetők állják.
Ráadásul ezekben a városrészekben nemcsak a közbiztonság csökken, de az ott élők ingatlanjainak az értéke is. Sajnos azt látom, hogy ebben a kérdésben a terület országgyűlési képviselői is hallgatnak, a kormánypárti Hubay György és Csöbör Katalin pont úgy, mint a balliberális ellenzékhez tartozó Jakab Péter és Varga László. Az új Jobbikkal szövetséges városvezetés pedig a lovas mezőőrséget is megszüntette annak ellenére, hogy módosító indítványt nyújtottam be annak megtartására.

A Mi Hazánk Mozgalom elkészítette azt a törvényjavaslatot, amely megszüntetné a lehetőségét, hogy fáskamrákba lakcímkártyát lehessen kiadni. Amint a járványhelyzet megszűnik, benyújtjuk ezt a módosító javaslatot, amelyet remélem, mind a kormánypárti mind a balliberális ellenzéki pártok támogatni fognak.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum