2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A sztrájkot el kell kerülni! Fidesz! Fizess!

Miskolcon – ahol a Fidesz szerint fejlődik a gazdaság – nemrég a miskolciak 3 ezer forintos béremelésért tüntettek. A városvezetés ennyit ígért közel egy évvel ezelőtt 3 ezer holding-dolgozónak, hogy aztán becsapva őket, ennyit se fizessen ki. Ha Krizáék azt hitték, büntetlenül hazudhatnak a miskolciaknak, tévedtek.

A miskolci járművezetők bejelentették, sztrájkkal kényszerítik rá a városvezetést arra, hogy tartsa be az ígéretét. Pedig a hatalom minden elkövetett, hogy következmény nélkül hazudhasson: még arra is képes volt, hogy magasabb béremelést ígérjen csak a járművezetőknek, hogy aztán a többieket – több ezer munkavállalót – az út szélén hagyhasson. Úgy tűnik, a Fidesz még nem tanulta meg, a miskolciakat nem lehet megvásárolni: nem néhány, hanem 3 ezer dolgozónak ígértek béremelést, így felállt a sztrájkbizottság, a munkavállalók kiállnak egymásért.

A Jobbik határozott álláspontja: ami most Miskolcon zajlik, az nem más, mint gerinces miskolciak bérharca egy gerinctelen városvezetéssel szemben. Ha ennek során sztrájkra kerül a sor, azért minden felelősség csak és kizárólag a városvezetést terheli. A sztrájkot el kell kerülni, hisz nem bénulhat meg Miskolc! Hogy ennek érdekében mit kell tenni, az mindenki számára világos: Fidesz! Fizess!

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek