2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

A sztárportréban Kökény Attila

Kökény Attila: „Én azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell egy nőnek dolgozni ahhoz, hogy megéljen egy család. Nyilván, ha szükség lenne rá, az más, mint ahogy nálunk volt is erre példa, jó pár évvel ezelőtt, amikor mindketten dolgoztunk, valamit csináltunk.
Nyilván egy nő, van amikor azt mondja, hogy neki egy szabadság az, hogy szeret menni… Nekünk bevált az, hogy most már napközben sokat együtt vagyunk, együtt megyünk dolgokat intézni, tehát jobban szeretünk úgy lenni, hogy együtt vagyunk.

Régen nagyon keveset voltam otthon: Elmentem este, haza mentem reggel, és egész nap aludtam, akkor keltem fel, amikor megint menni kellett dolgozni – akkoriban semmit nem láttam abból, ami napközben volt. 1 nap szabadnapom volt, a vasárnap, akkor pedig örültem, hogy együtt van a család. Most 5 éve élvezzük már azt, hogy látjuk egymást napközben. Én keresem a pénzt, ő pedig mindent ellát.”

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://youtu.be/LkikBqWQklM

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…