2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A siófoki szemétdíjügy az elmúlt 25 év lenyomata

Mint napvilágra került, Siófokon mentesültek a szemétdíj fizetése alól a helyi VIP-listán szereplő közéleti személyiségek. Sajtóhírek szerint ezen a listán szerepelnek helyi városvezetők, képviselők, orvosok, az előző polgármester, a jegyző, az alpolgármester, valamint a korábbi képviselő-testület tagjai is. Az indokolatlan mentesség miatt mintegy 3,5 millió forint érte a Balaton-parti várost.
A Jobbik képviselője, Gömbös Katalin természetesen nem vett részt a mutyiban,nem szerepel a kivételezettek között. A radikális párt ugyanis szakítani kíván az elmúlt 25 évet jellemző uram-bátyám rendszerrel, ezért elfogadhatatlannak tartja, hogy közéleti vezetőkre enyhébb szabályok vonatkozzanak, mint a tisztességes családokra.

Üdvözöljük, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A Jobbik ismét követeli a 25 éve elmaradt elszámoltatást, egyben ismét kezdeményezi: a politikai szereplőkre dupla akkora büntetési tételt kelljen kiszabni, ha bűncselekményt követnek el!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek