2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

A miskolciak arculcsapása, hogy már a Jobbik is a közbiztonság javulásáról beszél!

Egészen elképesztő, hogy a Jobbik Miskolcon a közbiztonság javulásáról beszél. Ez derült ki ugyanis Szilágyi Szabolcs nyilatkozatából, amelyben olyan statisztikákra hivatkozott, amelyet a fideszes vezetésű Belügyminisztérium által irányított rendőrség állított össze és amelyet pártjának jelenlegi elnöke, Jakab Péter egy évtizeden keresztül nem tudott elfogadni. Azt is tudjuk, hogy a Fidesz a szabálysértés értékhatárát felemelte húszezer forintról ötvenezer forintra, jelentősen javítva ezzel a mindenkori statisztikát. A közterületeken elkövetett büncselekmények csökkenéséről azért kell óvatosan beszélni, hiszen a koronavírus miatt jóval kevesebb ember volt az utcán. A statisztika ellenére a miskolciak nem érzik a közbiztonság javulását, ezért is volt ez a legutóbbi közmeghallgatás egyik kiemelt témája.
Az pedig, hogy a Jobbik alig hét hónap után a közbiztonság javulásáról beszél, miközben pontosan látjuk, hogy a város “Lyukóvölgyesedik”, az a miskolciak arculcsapása. A külterületek élhetetlenné válnak és az ottani illetve a közelben lévő városrészek ingatlanjainak értéke folyamatosan csökken. Ez egészen addig így is marad, amíg a kiilleszkedett életmód terjedni fog a városban. Nem véletlen, hogy a Mi Hazánk Mozgalom társadalomvédelmi munkacsoportjának vezetőjeként bejelentettem a Társadalomvédelmi akciótervünket, amely többek között a gyermekvédelem reformját, új hatósági szerv létrehozását és olyan törvényjavaslatokat fog tartalmazni, mint például a fent említett szabálysértési értékhatár csökkentése.

Pakusza Zoltán, önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum