2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A miskolci nyugdíjasok ennél többet érdemelnek!

Bartha György önkormányzati képviselő sajtótájékoztatóján választási kampányfogásnak minősítette a Salkaházi Sára Programot, s azt mondta, a miskolci nyugdíjasok ennél többet érdemelnek. Felháborítónak nevezte, hogy Kriza Ákos levele szerint egy élet munkája csupán 10 ezer forintot ér, s azt is, hogy ezt a hitelből összekoldult 10 ezer forintot is csak akkor képesek adni, ha kellenek a nyugdíjasok szavazatai. Akkor hangsúlyozta: aki jogos kritikáira azt meri állítani, hogy az MSZP nem akarja támogatni a 60 év feletti miskolciakat, hazudik.
A Fidesz szóvivőjének pénteki produkciója alapján ezennel kijelentjük: Soós Attila hazudik. Soós a hazugságok terjesztése helyett inkább azt intéztesse el párttársaival, hogy az MSZP javaslatának megfelelően drasztikusan csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját. Így ugyanis nem 10, hanem 110 ezer forinttal tudnák évente támogatni a miskolci nyugdíjasokat.
S nem hitelből, ahogy azt teszik most.  

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…