2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

A miskolci Fidesz szálljon le a földre!

Ezt kéri a Jobbik, miután a múlt héten a Fidesz frakcióvezetője azt mondta: „szárnyal Miskolc gazdasága.”

Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő szerint Soós Attila, a „Fidesz bankárpolitikusa” valójában csak „álmodott egy nagyot”, és úgy gondolta, ezt megosztja a médiával is, annak ellenére, hogy minden miskolci ennek az ellenkezőjét tapasztalja.

Pakusza szerint ezt bizonyítja az is, hogy 2015-ben az önkormányzat képtelen volt kifizetni a holding-dolgozók 3 százalékos béremelését, amelyre a városvezetés tett ígéretet, emellett napi problémák is komoly gondot okoznak. Példaként hozta, hogy a választókörzetében fél év is kevés volt egy meghibásodott térfigyelő kamera javítására: 2015 augusztusában jelezte a problémát az illetékeseknek, akik válaszukban azt írták, folyamatban van a kamera javítása. Mára kiderült, egy nagy értékű alkatrész beszerzése miatt áll a munka, noha Soós Attila szerint szárnyal a gazdaság.

A jobbikos képviselő úgy fogalmazott: Soós Attila “túltolta a biciklit”, ezért arra kérik a kormánypárti politikust, legközelebb tájékozódjon jobban, és csak utána álljon ki a sajtó elé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek