2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

A mezőkövesdi tankerület igazgatóját nem érdekli a gyermekek erkölcsi fejlődése?

Csaknem másfél hónap is kevés volt Gál János tankerületi igazgató úrnak, hogy válaszoljon megkeresésemre, amelyben a „Meseország mindenkié” című könyv intézményekben történő használatának tiltását kértem, illetve tájékoztatást az erőszakos LMBTQ propaganda térnyerése ellen tett intézkedésekről.
Szülőként aggaszt az érdektelensége, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnökeként, pedig aggaszt, hogy hivatalos állami szervezet vezetőjeként nem hajlandó válaszolni a hozzá elektronikus úton érkező megkeresésekre – ugyanis nem ez az első alkalom. Éppen ezért most nyílt levélként közlöm az október közepén írt levelemet. Bízom benne, felelős vezetőként nem az a bevett gyakorlata a megkereséseknél, hogy válaszra sem méltatja a hozzá fordulókat.

Tisztelt Igazgató úr!

A közelmúltban megjelent „Meseország mindenkié” című könyv kapcsán kérem a választókerület köznevelési intézményeinek vezetőit és fenntartóit, hogy tiltsák meg a magát nyíltan leszbikus szervezetnek valló Labrisz Egyesület gondozásában megjelent mesekönyv használatát! Elfogadhatatlan, hogy az elfogadás zászlaja alatt, az erőszakos LMBTQ propaganda térnyerését segítsék elő.

A Labrisz Egyesület által készített foglalkoztatási tervekben olvasható gondolatokra („Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese: a mesehős egy hős férfi, aki nővé akar változni. El lehet játszani a gondolattal: a lányok fiúk lesznek és fordítva.”) semmi szüksége egy alsó tagozatos, vagy óvodás korú gyermeknek, nekik tökéletesen megfelelnek ezen átírt mesék eredeti változatai is.

A gyermekvédelmi törvény egyértelmű a kérdésben: 6. § (4) A gyermeknek joga van ahhoz, hogy a fejlődésére ártalmas környezeti és társadalmi hatások ellen védelemben részesüljön. Nem hiszem, hogy ha a törvényeink egyértelműen rendelkeznek, engedni kellene a homoszexuális lobbi és a balliberálisok nyomásának.

Kérem tájékoztasson az üggyel kapcsolatban tett intézkedésekről!

Tisztelettel:
Szajlai János
a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…