2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

A kilakoltatási moratórium lejárta a devizahitelesek halálos ítélete

A kormány a kilakoltatási moratórium feloldásával kimondta a halálos ítéletet a devizahiteleket nyögő magyar családok felett. Valódi megoldást nem kínált számukra, csupán a problémát volt képes elodázni a következő kormányzati ciklusra. A devizahiteles családok megsegítésére szánt néhány milliárd forint nem jelent számottevő segítséget. Ez az összeg eltörpül a multinacionális nagyvállalatok vagy éppen a kilakoltatni szándékozott családok ingatlanjaira pályázó szabályozott ingatlanbefektetetési társaságok számára biztosított adókedvezmények mellett. A kormányzat a végrehajtási maffiának sem tudta útját állni, mindeközben a – döntőrészt önhibájukon kívül – késedelemben levő családok lakásainak új tulajdonosai már a folyosón toporognak. A kilakoltatási kvótarendszer pedig nem tekinthető másnak, mint az ingatlanmaffia legalizálásának.

A Jobbik határozottan kiáll a bajbajutott hitelkárosultak mellett. Felszólítjuk a kormányt, akadályozza meg, hogy egyetlen magyar család is elveszítse nehezen megszerzett hajlékát, egzisztenciáját!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …