2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

A képviselőkkel nem egyeztetnek, kik döntenek a fejlesztésekről Miskolcon?

A képviselők tájékoztatása nélkül döntöttek az utak felújításáról Miskolcon, ezt kifogásolja a Jobbik.
Bár mindössze csak 9 utca újul meg állami forrásból Miskolcon, tekintettel arra, hogy korábban még ennyire se volt pénz, ma már ennek a hírnek is örülni kell. Az azonban felháborító, hogy ebben a döntésben is megkerülték a városi körzetek megválasztott képviselőit, amelynek eredményeként egyes körzetek újra hátrányt szenvedtek – mondta a Jobbik sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

Az ellenzéki párt önkormányzati képviselője szerint a minimum az lett volna, hogy a területi képviselőket is bevonják a döntési folyamatba, ezért levélben fordultak Miskolc polgármesteréhez, hogy kiderüljön, név szerint kik döntötték el, mely utak kerülnek felújításra, vagyis kik azok a döntéshozó emberek Miskolcon, akik a választott képviselőktől is több döntési jogkörrel rendelkeznek.

Szilágyi Szabolcs avasi képviselő ehhez hozzátette, azért is fontos, hogy tisztán lássanak ebben a kérdésben, mert Pakusza Zoltánnal minden évben leadják a körzeteikre vonatkozó fejlesztési terveket, de ezzel kapcsolatban eddig soha nem volt egyeztető tárgyalás a városvezetés részéről. Pedig az idei év elején szintén levélben kérték a jobbikos képviselők, hogy személyesen egyeztethessenek Miskolc polgármesterével a körzeteiket érintő, többek között az utakkal kapcsolatos problémákról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…