2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik szegedi alapszervezetének reagálása Orbán Viktor látogatására

Politikai szmog csapódott le a Dél-Alföld szívében a mai napon, amikor a múlt politikusai az emberek feje fölött döntöttek a jövőjükről. Több mint ötvenmilliárd forint szétosztásáról egyezett meg Orbán Viktor és Botka László Szegeden. Az elmúlt évek során – annak ellenére, hogy milliárdok vándoroltak keresztül városunkon – Szeged teljesen lemaradt a városversenyben, munkahelyek tucatjait szüntették meg, a szegénység és az elvándorlás soha nem látott méreteket öltött. A most meglobogtatott milliárdok megint csak látványberuházások, melyek mögött ismét meghúzódnak azok az „enyves kezek”, kivitelező és projektcégek, amelyek az elmúlt évtizedek során a gazdasági növekedést, a valódi munkahelyteremtést és a családok megélhetését ellehetetlenítették az egész régióban.

Kritikus kérdés a mai egyezkedésben, hogy a beígért milliárdok vajon csak Szeged érdekét szolgálják-e vagy – az MSZP miniszterelnök-jelöltjén keresztül – a kommunista utódpárt mesterséges életben tartását is.

Tóth Péter önkormányzati képviselő, a Jobbik szegedi elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…