2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

A Jobbik nemet mond a Fidesz migránsbarát politikájára

A Jobbik elutasítja a Fidesz migránsbarát politikáját, amely a letelepedési kötvények árusításán keresztül eddig 16 ezer gazdasági bevándorló letelepedését tette lehetővé Magyarországon.
Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint a Fidesz kettős beszédet folytat. Itthon azt mondja, hogy megvédi az országot a migránsoktól, eközben eddig 16 ezer migránsnak adott letelepedési engedélyt csak azért, mert 300 ezer eurót fizettek a kormánynak. Ezzel a Fidesz terroristák előtt is megnyitotta az ország kapuit, akik az elmúlt években a fegyverkereskedelemből, embercsempészetből hatalmas vagyonokat halmoztak fel, így könnyedén kifizethetik a letelepedés árát, és építhetik itt is a hálózataikat, véli Jakab.

Ráadásul aggasztó – tette hozzá –, hogy az Orbán-kormány újabban már afrikai magazinokban is hirdeti Magyarországot azzal a szöveggel, hogy „Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” Vagyis a Fidesz, függetlenül a népszavazás eredményétől gazdag afrikai bevándorlókat telepítene hazánkba. A Jobbik október 2-án nemcsak a kötelező kvótára, de a letelepedési kötvényen keresztüli bevándorlásra is nemet fog mondani.

A Jobbik szóvivője nyomatékosította azt is: ha a népszavazás érvénytelen lesz, és Orbánnak köszönhetően már nemcsak a gazdag afrikaiak jöhetnek, hanem bárki, akit Brüsszel jónak lát, a miniszterelnöknek le kell mondania, ugyanúgy, ahogy David Cameron brit miniszterelnök lemondott az elbukott Brexit-népszavazás után.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…